Nyheter

Nyheter

Svartalwens Nyheter

I denna blogg kan du följa vad som händer och sker med hundarna och mig. Varmt välkommen att lämna kommentarer, kom bara ihåg att skriva vem du är.

Mer om kennel Svartalwen kan du läsa på hemsidan www.svartalwen.com

Välkommen!

Sammanfattning

Mars 2010Posted by Anna-Lena Fri, April 09, 2010 14:42:45

Mycket nu... som man brukar säga. Inte nog med att träningen satt igång på allvar i och med barmark så håller vi på att för fullt planera ett WT plus ett B-prov. Dessutom måste jag ju jobba också för att ha råd med min hobby. I dessa tider får man vara glad att man har mycket att göra på sitt jobb, så klagar gör jag absolut inte - jag stormtrivs med mitt arbete!

I mitten av mars ordnade vi en typ mocktrial-träning för ett gäng kompisar på Stefans fina mark. Lyxigt nog hade vi funktionärshjälp genom Göran & Agneta, Mona, Peter och Helene. Malin och Håkan turades om att sköta funktionärernas uppgifter. Många stora tack igen till er alla!

Helgen 27 - 28/3 hade jag dirigeringskurs på Gökalid med duktiga ekipage båda dagarna! Tack till Håkan och Malin som hjälpte till var sin dag och till Marcus för lånet av marken!

Träningen går framåt, särskilt med Dipper, som gör framsteg både på jaktsidan och lydnadsplanen. Leia är inne i en något mer självständig period men vi tar små steg framåt (åt sidan ibland) och ska nog snart vara på banan igen. I påskhelgen gick vi spår för första gången sedan juli (Leia) och september (Dipper). Spåren gick riktigt bra, men min "spårkondition" var det värre med.... det har blivit lite för mycket soffa och godis i vinter helt klart...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.