Nyheter

Nyheter

Svartalwens Nyheter

I denna blogg kan du följa vad som händer och sker med hundarna och mig. Varmt välkommen att lämna kommentarer, kom bara ihåg att skriva vem du är.

Mer om kennel Svartalwen kan du läsa på hemsidan www.svartalwen.com

Välkommen!

Tomt...

Februari 2010Posted by Anna-Lena Fri, February 12, 2010 20:00:26

Leia är inte dräktig... Trots att hon nog visat alla positiva fysiska tecken enligt skolboken, så var det inga valpar i magen. Jag blev oerhört förvånad, och besvikelsen förstår nog de flesta. Känns så trist med tanke på de som stått på kö och sett fram emot valparna lika mycket som jag. Har ingen aning om varför det inte tog sig, jag tycker vi har gjort allt rätt, men ibland blir det ju som bekant ändå inte som man tänkt sig. Jag kommer att ta ett ultraljud till (ingår ändå i priset), för säkerhets skull, den 24/2 - men det gömmer sig knappast några valpar i den magen.

Istället får vi nu se fram emot en hel tävlingssäsong, både för Leia och Dipper. Vi rivstartade direkt ikväll med lydnad och Leia, som i princip inte fått någon träning alls på två månader, trodde nog knappt sina ögon! Och som hon gick... min duktiga Leia! Perfekt framåtsändande med fullt viftande svans och ett underbart fritt följ! Nu satsar vi på SE SPCh (heter det gamla brukschampionatet/spår så nu??) istället!