Nyheter

Nyheter

Svartalwens Nyheter

I denna blogg kan du följa vad som händer och sker med hundarna och mig. Varmt välkommen att lämna kommentarer, kom bara ihåg att skriva vem du är.

Mer om kennel Svartalwen kan du läsa på hemsidan www.svartalwen.com

Välkommen!

Tredje veckan

Februari 2010Posted by Anna-Lena Fri, February 05, 2010 11:31:18

I dag är det 21 dagar sedan första parningen - so far so good! Nästa måndag, 15/2, tar vi ultraljud! Fick en glad hälsning från "pappa Frodo" och Hinrich. Frodo var nog lika förälskad i Leia som hon i honom, för det hade tagit längre tid än det brukar för honom att acceptera att hon inte skulle komma tillbaka.

Att Leia fann Frodo lämplig som kavaljer har jag ju tidigare berättat om, men jag tror inte jag fick med hennes bemötande av den gule Charmören när vi väl var hemma i Sverige igen (alltså bara typ 8 timmar sedan sista parningen)
- GRRRR!!! Gula labradorer göre sig icke besvär här, med andra ord! (till saken hör att Leia egentligen är väldigt förtjust i sin "lillebror").

Snön ligger djup i Mölndal så träning blir det inte mycket av, tyvärr. Ska ta mig upp till klubben ikväll - om det går att köra, vill säg - och låta Dipper leka lite lydnad på planen. Som omväxling kommer här en bild (helt fräckt stulen från Birgittas blogg) på Dipper som liten liten valp - känns uttrycket igen?!