Svartalwen's kurser och träning

Svartalwen's kurser och träning

Varmt välkommen att höra av dig med förfrågan om kurser, läger och privatträning. Feel free to contact us with inquiries about courses, camps and private training.


Vi står för positiv inlärning och att både förare och hund ska förstå träningen och komma framåt tillsammans. Vi tror på individuell feedback och coachning - alla ekipage har olika förtjänster och utmaningar. Vårt mål är att du ska nå ditt mål!

Gilla gärna vår Facebooksida där alla kommande kurser publiceras löpande.

We stand for positive learning and that both handler and dog should understand the training and come forward together. We believe in individual feedback and coaching - we all have different virtues and challenges. Our goal is to help you reach your goal!

Please like our Facebook page, where all upcoming courses are published regularly.

Om Janne

Om Janne / About JannePosted by Anna-Lena Wendt Wed, January 23, 2019 20:04:17

Janne är en inbiten jägare sedan tidiga ungdomsår med stor erfarenhet som skytt och hundförare både på fågel- och klövviltjakt. Köpte sin första flat i början av 1990-talet som ren jakthund och apportör till de åländska vårjakterna på sjöfågel.

Utbildning och erfarenheter - Jakt: Är provledare inom finska retrieverklubben och har arrangerat både B-prov och flatmästerskap på Åland.

B-prov: Utbildat och startat tre hundar till elitklass B-prov. En fick ett 1:a pris och många 2:or och 3:or, en blev Nordisk Jaktchampion (en av få finska flattar som blivit NORD JCH). Den nuvarande (Sonja) har hittills 2:a pris i ekl på B-prov.

A-prov: Startat elitklass (SE, FI) med två hundar (båda två till 1:a pris SE). 2:a placerad FRKs Rasmästerskap 2018.

Mästerskap: Har vunnit finska flatmästerskapet i Segrarklass (2014) och öppenklass (2017), i final i mästarfinalen ett flertal gånger. Startat finska retrievermästerskapet en gång. Deltagit i Finlands lag på Nordiska Mästerskapet för FCR 5 gånger.

Deltar kontinuerligt som apportör på olika jakter.